Update - Waar kun je de Pokémon Scarlet & Violet Switch OLED nog kopen?

News
vrijdag, 04 november 2022 om 10:30
Nintendo heeft het maar druk met speciale uitgaves van de Switch OLED dit jaar. Nog geen maand geleden verscheen er één voor Splatoon 3 en binnenkort is het de beurt aan Pokémon Scarlet & Violet. Maar waar kun je die eigenlijk nog kopen?

Update - Hier kun je de Pokémon Switch OLED nog kopen!

Nog even en Pokémon Scarlet en Violet liggen in de winkel. Maar de nieuwe Switch OLED voor de game ligt nu al in de winkel. Op veel plekken is hij helaas uitverkocht, maar hier kun je hem nog kopen!

Oorspronkelijk bericht

Pokémon is de grootste media-franchise ter wereld en dat blijkt ook uit de aanhoudende populariteit van de games en alles daaromheen. Ook de Switch OLED van Pokémon Scarlet & Violet gaat als zoete broodjes over de toonbank. Hij is hier en daar zelfs al uitverkocht (geweest).

Pre-order hier de Pokémon Switch OLED!

Gelukkig zijn er relatief lang voor release nog genoeg kansen om de Switch te scoren. Ook op plaatsen waar de voorraad eerder snel verdween kun je hem nu weer vinden. Wij zetten wat goede mogelijkheden voor je op een rij.

Wanneer is de release van Pokémon Scarlet & Violet?

Pokémon Scarlet & Violet zijn vanaf 18 november beschikbaar voor de Nintendo Switch. Het zijn de eerste volwaardige open world games in de Pokémon reeks. Er wordt zelfs beloofd dat je de Gyms en andere verhaallijnen in elke volgorde kunt doen die je wil.
Als je de bijpassende Switch bestelt heb je die trouwens wat eerder in huis dan de games. Deze verschijnt namelijk al op 4 november. Zo ben je er helemaal klaar voor wanneer de games uitkomen, zonder dat je nog een system transfer moet doen met je oude Switch op de dag dat je eigenlijk gewoon op avontuur wil met de nieuwe Pokémon.
Dit bericht is bijgewerkt op 4 november 2022.

Populair Nieuws