'The Witcher seizoen 2 zal minder verwarrend zijn'

News
dinsdag, 16 juni 2020 om 18:00
the witcher 1f1575477189
The Witcher serie op Netflix werd positief ontvangen, maar volgens velen was de chronologie behoorlijk verwarrend. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich belooft dat dat niet geval zal zijn voor seizoen 2.
In de Netflix serie The Witcher zijn de belangrijkste karakters Geralt of Rivia (Henry Cavill), Yennefer of Vengerberg (Anya Chalorta) en Ciri (Freya Allan). Voor de makers was het dan ook van belang om de karakters een goede introductie te geven, evenals de relatie tussen de personages. Daarvoor moest alleen wel gespeeld worden met de chronologie en verschillende tijdlijnen, waardoor het eerste seizoen behoorlijk verwarrend was voor veel kijkers.
Seizoen 2 van The Witcher zal dat probleem niet hebben. Dat laat showrunner Lauren Schmidt Hissrich weten in een interview met The Wrap.

Spelen met tijd op een andere manier

Volgens Schmidt Hissrich betekent dat alleen niet dat de makers klaar zijn met het spelen met tijd. De showrunner laat weten dat ze nu flashbacks en flashforwards kunnen gebruiken en tijd op een andere manier kunnen integreren. Over tijd gesproken, een releasedatum voor het volgende seizoen van The Witcher is nog niet bekend. Door het coronavirus moest de productie worden gestopt. In augustus moeten de opnames weer worden herstart.