Geen online multiplayer bij Sackboy A Big Adventure launch

  Sackboy A Big Adventure komt op 12 november in de schappen terecht voor de PlayStation 4 en PS5. De game krijgt alleen nog niet meteen een online multiplayer optie. De co-op van de game is namelijk vertraagd.

  Dat maakt ontwikkelaar Sumo Digital bekend op het PlayStation Blog. De online multiplayer is wel al aangekondigd, maar zal pas ergens aan het einde van dit jaar toegevoegd worden aan Sackboy A Big Adventure. Dit gebeurt dan met een update die ook meteen de mogelijkheid voor cross play, save transfers en meer toevoegt.

  Volgens Sumo Digital was de keuze voor het weglaten van deze opties moeilijk. De co-op en online multiplayer is namelijk een groot onderdeel van de game. Je kan wel alleen aan de slag in A Big Adventure, maar het is veel leuker om de levels met meerdere mensen te doorlopen. De levels zijn hier ook op gebouwd.

  Sackboy A Big Adventure bij launch wel offline multiplayer

  De game krijgt bij launch wel direct een offline multiplayer modus, waarmee je alsnog samen kunt spelen. Het nadeel is alleen dat we voorlopig nog niet bij elkaar over de vloer mogen komen in verband met het coronavirus. De optie is dus alleen te gebruiken voor mensen die in één huis wonen op het moment.

  Sackboy: A Big Adventure komt op 12 november uit op PlayStation 4. De PS5 is vanaf 19 november in Europa te koop. Sacboy is één van de launchgames voor de next-gen console.

  Sackboy A Big Adventure

  Verkijgbaar vanaf 12 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.