Eerste The Witcher seizoen 2 beelden getoond

  Netflix heeft vandaag de eerste beelden van The Witcher seizoen 2 uitgegeven. Op de beelden is te zien dat Geralt of Rivia een nieuwe uitrusting krijgt voor het tweede seizoen. Check snel de beelden van het nieuwe seizoen van de Netflix-hit hieronder.

  Op Twitter heeft Netflix de eerste twee foto's van Henry Cavills Geralt of Rivia uit seizoen 2 van The Witcher gedeeld. Op de foto's is te zien dat de uitrusting flink op de schop is gegaan. Deze maakt duidelijk dat Geralt een leren wasbordje heeft. In de tweet hieronder zijn beide foto's goed te zien.

  The Witcher seizoen 2 plot details onthuld

  Ook zijn de eerste plotdetails van The Witcher seizoen 2 al bekend. Netflix geeft als beschrijving:

  Ervan overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan in de Battle of Sodden, neemt Geralt of Rivia prinses Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: zijn woonplaats gedurende zijn jonge jaren, Kaer Morhen.

  Terwijl Geralt of Rivia en Ciri in Kaer Morhen zijn, komen de twee voor een grote uitdaging staan: Ciri's mysterieuze en gevaarlijke krachten. In de wereld waarin elven, mensen en demonen vechten om de macht, is het Ciri's kracht die misschien wel voor het meeste gevaar zorgt. Als dat maar goed gaat.

  The Witcher seizoen 2 op Netflix in 2021

  The Witcher seizoen 2 moet ergens in 2021 verschijnen. Een releasedatum is nog niet gegeven door Netflix. Wel zijn de The Witcher seizoen 2 opnames inmiddels weer hervat. Onduidelijk is hoeveel van het tweede seizoen al op beeld stond. De opnames zijn weer hervat op één van de grote nieuwe locaties van seizoen 2: Kaer Morhen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.