Ghost of Tsushima Legends release is op 16 oktober

  Ghost of Tsushima Legends komt op 16 oktober uit, samen met de multiplayer en een New Game + modus van de game. Ontwikkelaar Sucker Punch maakte dit bekend via het PlayStation blog.

  Blessing Adeoye Jr.

  Via PlayStation Blog werd bekendgemaakt dat Ghost of Tsushima op 16 oktober een update krijgt. Deze update brengt de Ghost of Tsushima Legends release, samen met een New Game + modus en een coöperatieve multiplayermodi, met zich mee. De update zal helemaal gratis zijn voor bezitters van de PlayStation 4-exclusive.

  Ghost of Tsushima Legends brengt verhaalmissies voor maximaal twee spelers met zich mee en daarbij overlevingsmissies voor maximaal vier spelers. De vijanden zullen daarbij uiteenlopen van de Mongoolse krijgers tot wezens uit de Japanse mythologie en voor flink wat uitdaging zoeken. Zodra je met LEgends aan de slag gaat kun je kiezen uit vier karakterklassen: Samoerai, Ronin, Assassin en Hunter. Elke klasse heeft zo zijn eigen voordelen, zoals de Hunter die sterk is met zijn pijl en boog en de Ronin die een spirit dog kan oproepen.

  Los van deze twee modi komt er later nog een Raid-modus naar Ghost of Tsushima die voor nog meer uitdaging zal zorgen.

  Eerst een andere update installeren

  Voordat je aan de slag kunt met Ghost of Tsushima Legends moet je update 1.1 installeren. Zodra je dit hebt gedaan is de Legends update gratis te vinden in de PlayStation Store. In Legends is een aantal nieuwe karakters in de steden op de map te vinden, waaronder Gyozen the Storyteller. Zijn perspectief op alles wat zich op het eiland afspeelt is heel anders dan wat je voorheen gezien hebt. Gyozen is de auteur van de legendes die je in de game kunt volgen en hij is van mening dat zich hier ook een legende aan het voltrekken is.

  Als je met hem praat vertelt hij je graag alles over de 'Ghosts' die de game vanaf 16 oktober verrijken. Voor spelers die nog niet zover zijn om met Gyozen te praten is er een optie om via een uitnodiging van een vriend toch mee te gaan op de nieuwe avonturen die Legends biedt.

  Ghost of Tsushima

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.