Chatdienst Slack kampt met storing

  Het chatprogramma Slack heeft last van een storing. Zo bevestigt de dienst zelf via Twitter en haar eigen website. Gebruikers van de chatapp die doorgaans op de werkvloer wordt gebruikt kunnen problemen ondervinden op verschillende vlakken.

  Rond een uur of 17.00 begonnen de eerste klachten binnen te stromen op Allestoringen. Hierop werd gemeld dat Slack met een storing kampte, iets wat de service zelf later ook bevestigde via Twitter. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing, maar voor nu is er nog niets gevonden.

  Wat het probleem precies is, is nog onduidelijk. Via haar eigen website praat Slack haar gebruikers bij over de situatie. Eerst werd er gesproken over wat ruis op de lijn die voor vertraging zorgde bij verschillende gebruikers op mobiele platformen en PC. Een uur na het ontdekken van de problemen, is nog steeds onduidelijk wat er precies speelt.

  Problemen zijn vooral aanwezig bij het versturen van berichten, terwijl ook het ontvangen van een zogeheten slackje langer kan duren. Bellen via het API-systeem werkt tevens niet naar behoren. Op Twitter reageert het bedrijf tot nu toe dan ook netjes op de klachten van gebruikers.

  Voor nu is het nog onbekend hoe lang de problemen bij Slack zullen doorgaan. Wanneer de storing verholpen is, zullen wij dit bericht bijwerken met nieuwe informatie.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.