The Witcher komt volgende week ook naar een andere game

News
woensdag, 11 januari 2023 om 14:30
the witcher 4 geralt cirif1618225331
Geralt zal niet meer zijn gezicht laten zien in een nieuwe The Witcher game, maar dat betekent niet dat hij niet in andere games kan verschijnen. De bekende Witcher en zijn kompanen verschijnen volgende week namelijk in een populaire MMO.
Als je geen genoeg kan krijgen van The Witcher franchise, dan is volgende week de perfecte tijd om in te loggen in de free-to-play MMO Lost Ark. De ontwikkelaar heeft namelijk via Twitter bekendgemaakt dat er tussen 18 januari en 22 februari een speciaal crossover event zal plaatsvinden rondom The Witcher.
Tijdens het event zal er een gloednieuw eiland te bezoeken zijn, waar Geralt, Ciri, Yennefer, Triss en Dandelion aanwezig zullen zijn, met hun bekende looks uit The Witcher 3: Wild Hunt. Voor spelers is het de opdracht om te achterhalen waarom de karakters uit The Witcher in de wereld van Lost Ark verwikkeld zijn geraakt.

Mooie beloningen tijdens The Witcher event

Door het voltooien van ‘de puzzel die tijd en ruimte overspant’ kunnen spelers mooie beloningen aan hun collectie toevoegen. Er zijn namelijk verschillende cosmetics van The Witcher vrij te spelen, die ook te gebruiken zijn wanneer het event ten einde.
Het is niet de eerste keer dat Lost Ark een event organiseert in samenwerking met The Witcher en CD Projekt RED. De Koreaanse versie van de populaire MMO hield het evenement namelijk al iets eerder in december. Nu is het dus de beurt aan spelers op de Europese en Amerikaanse servers.