Seizoen 3 van The Witcher komt dichter bij de boeken

News
maandag, 09 januari 2023 om 16:30
the witcher mejores regalosf1641987936
Sinds het eerste seizoen van The Witcher die meer dan drie jaar geleden uitkwam, is een van de grootste klachten van bestaande fans dat de aanpassingen van Netflix niet goed aansluiten bij het bronmateriaal uit de boeken. Het werk van Andrzej Sapkowski veroorzaakte veel frustraties bij oude fans. Gelukkig vertelde Showrunner Lauren Hissrich in een interview dat seizoen 3 zal veranderen in een betere vertaling van de boeken.
“Wat zo interessant is, is dat seizoen 3 voor mij het dichts in de buurt komt van wat we hebben gedaan als een een-op-een aanpassing van de boeken”, vertelde Hissrich aan EW. “Het is duidelijk dat we niet elke pagina kunnen doen, maar Time of Contempt, heeft ons zoveel grote actiegebeurtenissen, plotpunten, bepalende karaktermomenten en enorme onthullingen geven dat we daar wel wat mee moesten doen.”
De afwijkingen van de show leken vaak een bron van frustratie te zijn voor seriester Henry Cavill. Cavill was een groot fan van de boeken voordat hij bij de serie kwam. Hij vocht om elementen van de boeken in de show op te nemen. In seizoen 2 sloop de acteur zelfs dialogen uit de boeken binnen, ondanks het feit dat het niet in het script stond. Tijdens een Pools interview met Marcin Zweirzchowski zei Cavill dat hij “geen zin had om lang te discussiëren of ik dit stukje ergens kon toevoegen. Dus ik deed het gewoon, sprak de woorden uit voor de camera en was klaar om de confrontatie aan te gaan.
the witcher geraltf1673257620
Seizoen 3 van The Witcher zal Cavills laatste zijn, acteur Liam Hemsworth zal zijn rol op zich nemen in seizoen 4. Cavill heeft geen officiële reden voor zijn vertrek gegeven, maar er is veel gespeculeerd dat zijn frustraties over de aanpassingen in de series misschien te veel werd voor de acteur. Als dat echt het geval is, blijft seizoen 3 hopelijk trouw aan de werken van Sapkowski’s waar Cavill al die tijd naar op zoek was.