The Walking Dead-films laten ons meer van Rick Grimes zien

  Andrew Lincoln, die Rick Grimes speelt, is niet meer te zien in The Walking Dead. Toch verlaat hij The Walking Dead niet helemaal. AMC werkt namelijk aan drie nieuwe films over Rick in het The Walking Dead universum. Andrew Lincoln pakt zijn rol in de films weer op.

  AMC Film Holdings

  Het vertrek van Andrew Lincoln is maanden geleden al aangegeven. Seizoen 9 is het laatste seizoen waarin we Andrew Lincoln zien, maar hij geeft zijn rol nog niet op. Rick Grimes zal namelijk weer te zien zijn in de aankomende films van AMC.

  Producent Scott Gimple zegt in een interview met The Hollywood Reporter dat het waarschijnlijk gaat om drie films. Scott Gimple zou nu bezig zijn met het schrijven van de eerste tv-film. De productie van de nog naamloze film zal in 2019 beginnen.

  In eerste instantie zou Andrew Lincoln stoppen na seizoen 8 van The Walking Dead. Dit plan werd verschoven naar seizoen 9, waarna Andrew zou beginnen aan de eerste film. Scott Gimple zei het volgende over Rick Grimes en The Walking Dead:

  "Het verhaal van Rick gaat door in de films. We gaan in het verleden graven en oude personages zien, we introduceren nieuwe personages en nieuwe situaties."

  De plannen voor de films zijn gemaakt tijdens een gesprek tussen Andrew Lincoln en Scott Gimple. Dit gesprek vond plaatst rond het vierde seizoen van The Walking Dead. Nu, vijf seizoenen later, krijgen de plannen eindelijk vorm.

  The Walking Dead-films

  Volgens Scott Gimple is er een meerjarenplan met extra series, digitale inhoud en specials rondom The Walking Dead. De aankomende films zullen aansluiten op de populaire serie over de zombieuitbraak. Zo zullen favoriete personages van de fans terugkeren.

  Meer informatie over bijvoorbeeld de naam van de films, zijn niet bekend. We weten in ieder geval wel zeker dat Andrew Lincoln nog niet klaar is met Rick Grimes en The Walking Dead.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.