The Walking Dead blijft best bekeken serie op kabel televisie

News
woensdag, 03 juni 2020 om 12:00
xgn google image
The Walking Dead kreeg de laatste tijd steeds te maken met dalingen in het aantal kijkcijfers. Toch blijft The Walking Dead één van de best bekeken series op kabel televisie, dat meldt The Hollywood Reporter.
Een paar seizoenen geleden kende The Walking Dead alleen nog maar dalingen in de kijkcijfers. In 2014 behaalde de show ruim 14,4 miljoen kijkers per aflevering. In de jaren daarna werden de kijkcijfers steeds minder en kwam er ook steeds meer kritiek op de show. Ondanks dat de serie niet zoveel kijkers heeft als in 2014 blijft The Walking Dead één van de best bekeken series op kabel televisie.
Tegenwoordig heeft The Walking Dead gemiddeld 5,4 miljoen kijkers per aflevering. Op prime-time-tv staat The Walking Dead op nummer elf van de best bekeken series. Ook op Netflix blijft The Walking Dead het goed doen.

Finale seizoen 10

De serie gaat nu richting het einde van alweer het tiende seizoen. Als we de cast en crew mogen geloven, zal de finale van het tiende seizoen epischer dan ooit worden. Het ziet er dan ook naar uit dat de finale erg veel kijkers zal aantrekken. In vergelijking met seizoen 9 wordt seizoen 10 al veel beter ontvangen door de kijkers. Seizoen 10 is alleen nog niet te zien op Netflix in Nederland. Wil je hier meteen de finale kijken, dan zal je een abonnement moeten nemen op Fox. Die zender heeft namelijk de uitzendrechten in handen in Nederland.