Krijgt Grand Admiral Thrawn een live-action Star Wars serie?

News
woensdag, 03 juni 2020 om 12:30
thrawnf1639998887
Naast The Mandalorian krijgen we nog veel meer live-action Star Wars series op Disney+. Zo komen er ook live-action series over Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor. Wellicht kan er nu nog een Star Wars serie aan toegevoegd worden.
Na de laatste drie Star Wars films was het nog maar de vraag hoe de franchise verder zou gaan. Al gauw werd bekend dat er naast The Mandalorian meer live-action series bij zouden komen. Nu gaan er ook geruchten dat er een live-action serie komt van Grand Admiral Thrawn. Daniel Richtman, die wel vaker betrouwbare informatie deelt, beweert dat er een live-action serie komt over Thrawn.

Grand Admiral Thrawn

Thrawn is een populair personage in de comics en is ook te zien in de animatieserie van Star Wars: Rebels. Hij is bedacht door Timothy Zahn en maakte zijn debuut in het boek Heir to the Empire. Vijf jaar na Return of the Jedi neemt Thrawn de macht over.
Grand Admiral Thrawn was eerst een gevangene van The Empire en is naderhand uitgegroeid tot een strategisch mastermind. Hij was als militair genie het brein achter Emperor Palpatine.
Grand Admiral Thrawn is een enorm geliefd personage uit het Star Wars universum. Naast de comics en de animatieserie heeft Thrawn ook een eigen boekentrilogie, die gaan over hoe hij van gevangene naar strategisch mastermind ging. Dat er misschien een live-action serie van hem zal komen is dan ook niet vreemd.
Hoe de serie eruit zou zien is nog niet duidelijk en blijft momenteel dus pure speculatie. Hopelijk horen we snel of de geruchten over de live-action serie waar zijn.

Populair Nieuws