Nederlands team wint Play! Pokémon Team Challenge-toernooi

News
maandag, 23 augustus 2021 om 11:00
2021 07 7 pokemon cartasf1625130641
Een Nederlands team heeft de finale van het Play! Pokémon Team Challenge-toernooi gewonnen. Het betreft een Pokémon Trading Card Game-toernooi dat de afgelopen negen weken werd gehouden. Aan de tweede editie van het toernooi deden meer dan 10.000 mensen mee uit 31 landen.
In teams van vier namen uitdagers het tegen elkaar op om het kampioenschap te winnen. Aan het einde van de streep, na een zwaar bevochten finale tegen Team Comic Book Addiction uit Canada, was het team Spellenhuis Haarlem die er met de winst vandoor ging. Het team bestaat uit:
  • Edwyn Mesman
  • Wesley Kramer
  • Pascal Middel
  • Lennart Timmers
De vier heren waren voor het Spellenhuis Haarlem de vertegenwoordigers en hebben samen de Play! Pokémon Team Challenge gewonnen. Het toernooi ging oorspronkelijk op 3 april 2021 van start en na flink wat rondes gingen de finales in augustus van start. Landen van over de hele wereld deden mee, waaronder de Verenigde State, Canada, Australië, Brazilië en dus ook Nederland.

Pokémon lekker op dreef in 2021

Dat 2021 het jaar van Pokémon is, blijkt op meerdere manieren. In 2021 bestaat de reeks namelijk 25 jaar en om dat te vieren wordt op alle fronten uitgepakt. Zo werd vorige week nog nieuwe informatie voor de aankomende Pokémon games uit de doeken gedaan. Voor zowel Pokémon Legends Arceus als de remakes van Diamond & Pearl werden nieuwe beelden onthuld. Zo keren partners terug in Diamond & Pearl, terwijl een scala van details voor Pokémon Legends Arceus uit de doeken is gedaan.

Populair Nieuws