Nieuwe bol.com sale brengt deals voor Switch-, PS5-games en nog veel meer

News
maandag, 23 augustus 2021 om 12:00
ratchet clank rift apart reviewf1623072922
Bij bol.com is weer een nieuwe sale van start gegaan. Het betreft scherp geprijsde games voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch. In totaal zijn er 183 aanbiedingen te vinden. Let alleen wel op, want sommige van de deals zijn eigenlijk verkapte pre-orders voor de volle prijs.

Update - Nieuwe deals wegens Back 2 School

Bij bol.com zijn weer een aantal nieuwe games toegevoegd aan de grote sale die de hele zomer liep. Om af te sluiten wordt met een aantal grote klappers uitgepakt. Een handje daarvan vind je hieronder:
Nadat de bol.com sale in juli meerdere keren flinke aanbiedingen voorschotelde, heeft de Nederlandse webshop nu een iets kleinere uitverkoop onder de naam Scherp geprijsde games. Dit betekent dat er nieuwe deals op PS5, Switch, PS4 en Xbox te vinden zijn. Helaas zijn een aantal van de deals eigenlijk slechts pre-orders op games die later dit jaar verschijnen zonder dat er korting is te vinden op de games.

De beste nieuwe deals op PS5, Switch, PS4 en Xbox de tijdens bol.com sale

Check hieronder nieuwe deals op PS5, Switch, PS4 en Xbox die je kunt vinden nu:
Naast deze deals heeft bol.com nog veel meer PS5, Switch, PS4 en Xbox-games in de aanbieding. Deze kun je hier checken. Verder zijn er ook nog back-2-school deals bij de webshop die je hier kunt vinden.

Populair Nieuws