The Walking Dead seizoen 10 voorlopig nog niet naar Netflix

  The Walking Dead staat al voor een groot deel op Netflix. Alle seizoenen van de AMC serie op seizoen 10 na is op de streamingdienst te vinden. Het laatste seizoen komt alleen voorlopig nog niet naar Netflix.

  AMC

  Dit meldde Netflix via haar Twitter-account. The Walking Dead seizoen 10 zou eigenlijk afgelopen maandag na de release in de Verenigde Staten al op Netflix verschijnen, maar daar is om onbekende redenen een streep doorheen getrokken. Opmerkelijk is dat Netflix dit pas meldde nadat een fan vroeg hoe laat het tiende seizoen op de streamingdienst zou verschijnen.

  Netflix kijkers moeten in ieder geval nog tot december wachten en krijgen daarmee onverwacht nog een keer met vertraging te maken rondom de serie. Op televisiezender FOX is de laatste aflevering van The Walking Dead seizoen 10 afgelopen maandag wel uitgezonden.

  The Walking Dead seizoen 10 eindigt met een knal

  Seizoen 10 heeft al met meer vertraging te maken gehad, maar is nu eindelijk compleet. De laatste aflevering getiteld 'A Certain Doom' sloot het seizoen af met de groep die zich opmaakte voor de eindstrijd tegen de Whisperers. Beta stond met een enorm leger aan zombies voor de deur en er leek geen ontsnappen aan. Op een andere plek zocht een kleine groep overlevenden waaronder Eugene en Ezekiel naar een andere nederzetting waar eerder contact mee was.

  De gebeurtenissen van de laatste aflevering van The Walking Dead seizoen 10 namen meer tijd in beslag dan een normale aflevering. In ruim een uur werd de opzet voor seizoen 11 neergezet. Dit belooft het laatste seizoen van de serie te worden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.