Spider-Man Miles Morales op PS5 krijgt 4K 60 fps

  Goed nieuws voor Spider-Man-fans! De nieuwe Marvel's Spider-Man Miles Morales game die voor de PS5 gepland staat dit najaar krijgt een speciale modus die 4K 60 fps ondersteunt. Zo heeft ontwikkelaar Insomniac Games bekendgemaakt.

  Via Twitter heeft de ontwikkelaar van de nieuwe Spider-Man-titel bekendgemaakt dat er een speciale Performance Mode in de game zal zitten. Deze geeft spelers de mogelijkheid om de game in 4K-resolutie te spelen, terwijl ook 60 frames per seconde aangehouden wordt. Deze modus zal optioneel zijn.

  Vermoedelijk zal de Performance modus grafisch iets minder mooi ogen dan de standaard modus om de stabiele 60 fps aan te kunnen. Dit zagen we eerder al bij God of War op de PlayStation 4. De exclusieve titel van Santa Monica Studios had een grafische modus die 4K 30fps aanbood, maar bevatte ook een Performance Mode die de framerate tot 60 fps liet optrekken terwijl 1080p de standaard resolutie was.

  Gezien de PS5 veel meer opties heeft als het op grafische mogelijkheden aankomt, zou het ook goed mogelijk zijn dat één van de nieuwe features in de Performance Mode zal ontbreken. Ray tracing is bijvoorbeeld een nieuwe techniek die op de PS5 mogelijk is, maar wordt opvallend nergens genoemd in de tweet van Insomniac. Mocht de ontwikkelaar meer duidelijkheid geven over wat de Performance Mode precies inhoudt, updaten we dit bericht.

  Spider-Man Miles Morales onthuld tijdens PS5 event

  Oorspronkelijk werd Spider-Man Miles Morales onthuld tijdens het reveal evenement van de PlayStation 5. De game toonde gameplaybeelden van de jonge superheld die in een winters New York door de straten moet slingeren om zijn stad te beschermen. Qua grootte is de titel vergelijkbaar met Uncharted: The Lost Legacy.

  De game speelt zich bijna een jaar na het origineel op de PS4 af. Het is nu winter en Miles moet zijn krachten leren kennen als nieuwe Spider-Man in Harlem. Volgens ontwikkelaar Insomniac Games is Miles’ verhaal een essentieel onderdeel van het Marvel’s Spider-Man universum dat verteld moet worden voor het verhaal van Peter Parker verder gaat.

  De game staat gepland voor een release dit najaar, vermoedelijk op de dag dat de PlayStation 5 ook in de schappen verschijnt.

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.