The Walking Dead seizoen 10 brengt wat fans al jaren vragen

  The Walking Dead loopt langzaam maar zeker op zijn einde. De serie krijgt nog een paar afleveringen in seizoen 10 en volgend jaar sluit de serie met seizoen 11 af. De serie gaat nu doen waar fans al jaren om vragen, namelijk nieuwe origin-verhalen brengen.

  AMC

  Dat maakt showrunner Angela Kang in een interview bekend. Ze geeft in het interview aan dat ze fans gaat geven waar ze al behoorlijke tijd op wachten. Dit zal voorbij komen in de komende afleveringen, dus nog in seizoen 10 van de AMC-serie. Kang kijkt zelf erg uit naar de afleveringen die 'heel diep zullen duiken in gave personages'.

  Kang geeft daarbij aan dat er al een verhaal is wat eraan zit te komen, waar fans al lang op hebben gewacht. Het kan zijn dat ze hiermee doelt op de origin-vertelling van Negan, gezien fans hier al een tijdje om vragen. Negan kreeg deze origin-story in de The Walking Dead comics ook, wat het aannemelijk maakt dat het om hem gaat. Kang heeft dit alleen nog niet bevestigd.

  The Walking Dead stopt wel, maar krijgt spin offs

  Hoewel The Walking Dead na seizoen 11 stopt, krijgt de serie nog een heel aantal spin-offs. Enerzijds is er een filmtrilogie rondom Rick Grimes onderweg die de serie nog niet zo lang geleden per helikopter verliet. Verder zijn er berichten vanuit Robert Kirkman over een spin-off rondom Daryll en Carol die eigen avonturen mee zullen maken in de post-apocalyptische wereld. Verder komt Tales of The Walking Dead waarschijnlijk met musical afleveringen en wordt er gekeken naar geanimeerde series en hebben we altijd Fear the Walking Dead en World Beyond nog.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.