Nóg meer The Walking Dead in aantocht volgens bedenker Kirkman

News
dinsdag, 20 oktober 2020 om 16:00
the walking dead daryl carolf1603196635
Fans van The Walking Dead kregen vorige maand te horen dat de populaire zombieserie na het elfde seizoen zou ophouden. Robert Kirkman, producent en bedenker van de comic, is er enerzijds droevig om, maar meldde tijdens de virtuele New York Comic Con dat dit niet het laatste is wat we van de franchise gaan zien.
Volgens Robert Kirkman betekent het einde van de hoofdserie niet het daadwerkelijke einde van The Walking Dead. Zo zijn er al meerdere spin-offs die zich in dezelfde zombiewereld afspelen en komt er een nieuwe show bij waarin de personages Carol en Daryl centraal staan. Dat liet Kirkman weten tijdens een panel van de virtuele NYCC.

Meerdere spin-offs en films over The Walking Dead

Kirkman voegde er bovendien aan toe dat er genoeg in de pijplijn zit, inclusief plannen die nog niet zijn onthuld.
Eén van de reeds aangekondigde projecten over Kirkmans zombiewereld is een film waarin Rick Grimes terugkeert. Het coronavirus heeft alleen roet in het eten gegooid, waardoor de showrunners de opnames moesten uitstellen. Wie seizoen 9 van de serie gezien heeft, zal met vragen zitten rondom het hoofdpersonage waarop de film een antwoord moet geven. De film is mogelijk het begin van een nieuwe trilogie.

Populair Nieuws

Laatste Reacties