Krijgt The Walking Dead musicalafleveringen?

News
woensdag, 30 september 2020 om 16:00
the walking deadf1624612250
In ‘Tales of the Walking Dead’ krijg je iedere week een onbekend verhaal te zien van verschillende mensen. Dit kan leiden tot een hoop verschillende soorten afleveringen. Dat blijkt maar weer als er ook muziek afleveringen worden laten zien op de show.
In Tales of the Walking Dead weet je nooit wat je gaat krijgen totdat de aflevering begint. Het kan daadwerkelijk van alles zijn, van een muziek aflevering tot een geanimeerde aflevering. Het onverwachte is een van de dingen die de serie leuk maakt. Je krijgt erg veel verhalen te zien die je nooit te zien zou krijgen in een van de directe spin-offs van The Walking Dead.
Dit zorgt dus hniet alleen voor meer spanning en sensatie, maar ook voor afleveringen waar de wereld op een heel andere manier wordt laten zien. Tales of the Walking Dead is ontzettend leuk voor een beetje afwisseling in de altijd grimmige sfeer van de series. Dit is wat de makers van de serie aangeven.
fear the walking dead morganf1602670880
Tales of the Walking Dead laat behalve een hoop bekende personages ook een heleboel mensen zien die nog nooit eerder in de serie voorkwamen. Ook zal het zich niet op één tijdstip, plaats of land afspelen. De serie kan overal zijn waar je je maar kan bedenken en het kunnen allerlei soorten afleveringen zijn.
Een groot doel van de makers van de show is om hun kijkers iedere week ontzettend te verassen met de nieuwe aflevering. Wie we allemaal terug zullen gaan zien in de serie weten we nog niet, maar het lijkt ons in ieder geval heel gaaf om te zien hoe het virus impact heeft op andere delen van de wereld!