The Walking Dead seizoen 10 al snel op Netflix te zien

News
woensdag, 11 november 2020 om 15:30
the walking dead daryl carolf1631868853
The Walking Dead wordt afgesloten met seizoen 11, maar voordat het zover is moet seizoen 10 eerst nog op de Nederlandse Netflix verschijnen. Gelukkig duurt dat niet lang meer volgens de streamingdienst zelf.
De zombieserie The Walking Dead blijft ongekend populair, zelfs nadat het nu qua seizoenen al in de dubbele cijfers zit. Toch zal AMC er met seizoen 11 een einde aan breien, hoewel dat niet meteen het einde is voor The Walking Dead franchise. Daarna zal er namelijk nog sowieso een nieuwe spin-off gelanceerd worden en ondertussen lopen ook nog Fear the Walking Dead en The Walking Dead World Beyond.
Veel Nederlandse kijkers hebben seizoen 10 van The Walking Dead alleen nog niet gezien, omdat de serie in Nederland via de betaalzender Fox is uitgezonden. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten totdat het seizoen ook op Netflix te zien is. De streamingdienst heeft namelijk laten weten via Twitter dat seizoen 10 van The Walking Dead op 1 december te zien zal zijn op Netflix.

Seizoen 10 The Walking Dead nog niet klaar

Op 1 december zal overigens niet het complete seizoen meteen te zien zijn op Netflix. Aflevering 17 is namelijk verschenen op 5 oktober 2020, maar het tweede deel van seizoen 10 gaat pas verder op 23 februari 2021. Het zal vervolgens dan weer een tijdje duren voordat de nieuwe afleveringen op Netflix te zien zijn.
De productie van The Walking Dead werd eerder flink gehinderd door het coronavirus. De mid-season finale werd zoals gezegd uitgezonden op 5 oktober, maar de aflevering daarvoor verscheen al op 6 april. Fans hebben dus behoorlijk lang geduld moeten hebben, voordat de spannende aflevering eindelijk werd uitgezonden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties