The Walking Dead acteur David Morrissey was bang voor bedreigingen

  The Walking Dead acteur David Morrissey die de gouverneur speelt in de serie vermoordde Hershel in het vierde seizoen. Morrissey verwachte daarna terugslag buiten de set en was bang dat hij door deze scene bedreigd zou worden.

  AMC

  In de seizoensfinale van seizoen 4, 'Too Far Gone', raakte de groep betrokken bij een gevecht met de gouverneur. De gouverneur gebruikte tijdens het gevecht Michonne's katana en onthoofde vervolgens Hershel. Deze scene viel echter niet in de smaak bij fans omdat Hershel een favoriete personage was van vele fans die The Walking Dead kijken. David Morrissey had daarom ook veel moeite met deze scene omdat hij wist dat hij hiermee vele fans zou kwetsen.

  "Ik herinner me dat ik voor het eerst het script kreeg en las dat ik Hershel had vermoord, ik dacht: 'Oh, naar Whole Foods gaan wordt moeilijk''

  -David Morrissey

  De gouverneur heeft wel meerdere personages vermoord in de serie. Zo heeft hij Merle, de oudere broer van Daryl vermoord. En ook heeft hij Andrea gemarteld nadat ze werd gebeten door Milton die in een zombie was veranderd.

  'Het belangrijkste vind ik dat je als acteur nooit je personages beoordeelt. Dus je zegt nooit tegen jezelf:' Dit is een slechte man, omdat alles wat je doet denk je - om de goede reden. Hij is een man die een stad heeft die hij beschermt, dat hij er alles aan zal doen om die stad te beschermen, en hij zal zichzelf ervan overtuigen dat ze zijn om de juiste redenen."

  -David Morrissey

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.