The Mandalorian en Ms. Marvel releases naar 2022?

News
maandag, 16 augustus 2021 om 13:30
the mandalorian seizoen 2 trailer 2f1623829037
Hoewel fans uitkijken naar de verschillende Marvel- en Star Wars-series, moeten fans nog even geduld hebben. Het derde seizoen van The Mandalorian en de nieuwe serie Ms. Marvel laten namelijk nog wel even op zich wachten. Beide series lijken namelijk pas 2022 te verschijnen en niet 2021 zoals eerst gedacht werd.
In de recente investeerdersbijeenkomst van Disney werd namelijk uitgebreid gesproken over Disney+ en de verschillende series die nog zouden verschijnen. Ms Marvel en The Mandalorian seizoen 3 waren opvallend genoeg afwezig tijdens de bespreking over de series die dit jaar nog verschijnen. Zo merkte een oplettende Twitteraar op.
Dit is opvallend, gezien eerder dit jaar nog gesteld werd dat Ms Marvel dit jaar nog op Disney+ zou komen. De afwezigheid doet nu vermoeden dat de serie naar 2022 opgeschoven is. Dit zou al helemaal kunnen kloppen als we naar de line-up van Marvelseries kijken op Disney+. Hawkeye stond namelijk ook voor 2021 op de planning en komt nu vanaf 24 november naar de streamingdienst.
Marvel en Disney hebben tot nu toe iedere Marvelserie achtereenvolgend uitgezonden. Om Ms Marvel en Hawkeye gelijktijdig uit te zenden zou dan ook uniek zijn en ligt niet in de lijn der verwachting. Als dat inderdaad niet het plan is, lijkt een releasedatum in 2022 de meest logische optie.

The Mandalorian seizoen 3 releasedatum ver weg?

De andere opvallende afwezige is The Mandalorian seizoen 3. Waar in 2019 en 2020 steeds een nieuw seizoen verscheen van de live-action Star Wars-serie, lijkt er in 2021 een gat te vallen. Een gat dat vermoedelijk door The Book of Boba Fett wordt opgevuld. De spin-off serie staat immers wel voor 2021 nog op de planning.

Populair Nieuws