Mogelijke releasedatum PC-versie Uncharted Legacy of Thieves gelekt

News
donderdag, 17 maart 2022 om 10:00
unchartedlegacy7f1642936430
PS5-eigenaren kunnen al een tijdje genieten van de Uncharted Legacy of Thieves Collection. Spelers op PC moeten nog even geduld hebben, maar het lijkt er nu wel op dat de releasedatum is gelekt.
Bij de onthulling van Uncharted Legacy of Thieves werd de game niet alleen voor de PS5 aangekondigd, maar ook voor PC. Tot op heden is het alleen nog steeds niet duidelijk wanneer de collectie verschijnt voor PC-spelers. Ten minste, niet officieel.
De releasedatum lijkt nu namelijk wel te zijn gelekt. Het veelal betrouwbare SteamDB zegt namelijk dat de PC-versie op 15 juli 2022 moet verschijnen. Dat is een flink verschil met de release van de PS5-versie, want die kwam al op 28 januari uit.
In onze review kreeg Uncharted Legacy of Thieves een 7.5. De remaster wordt geprezen voor de uitstekende graphics en de prachtige locaties, maar de collectie voelt ook een beetje onnodig aan. Dat zal laatste zal minder het geval zijn voor de PC-versie, want het is de eerste keer dat een Uncharted game op het platform verschijnt.

Meer PlayStation games naar PC

Uncharted Legacy of Thieves is niet de enige PlayStation-exclusive die Sony naar PC brengt. Eerder kwam de uitgever al met Horizon Zero Dawn, Days Gone en natuurlijk God of War. Met name die laatste werd erg goed ontvangen op PC en zorgt voor een waar plezier voor het oog.
Officieel zitten er nog geen andere PlayStation games in de pijpleiding voor PC, maar Sony heeft wel aangegeven meer games nog naar het platform te brengen. In een eerder lek van Nvidia was de komst van God of War gelekt, maar in die lijst staan ook nog meer titels, waaronder Ghost of Tsushima, Returnal en Gran Turismo 7. Met een beetje mazzel kunnen we die games dus ook in de nabije toekomst op PC spelen.

Populair Nieuws