E3 2021 toont levensechte Microsoft Flight Simulator en Top Gun crossover

News
zondag, 13 juni 2021 om 20:13
202100613 flight simulator top gunf1623607976
Microsoft Flight Simulator komt naar Xbox Series X/S en dat is ontzettend goed nieuws. Dankzij de kracht van de nieuwe Xbox consoles ziet de game er namelijk beter uit dan ooit! Dat bewijst de trailer met levensechte beelden wel weer!
Microsoft Flight Simulator zag er al goed uit, maar op de Xbox Series X en S wordt dat nóg beter. De nieuwe trailer, die je hieronder kunt zien, toont levensechte beelden van omgevingen en vliegtuigen. Dat is nog niet alles, want de trailer onthult ook dat Flight Simulator gratis wordt voor Xbox Game Pas spelers met een Series X/S.
Als laatste toont de trailer ons iets waar Top Gun fans warm van worden. De game krijgt namelijk een cross-over met Top Gun Maverick, de komende Top Gun film. Hierdoor kun je straks in een van de vliegtuigen uit de film klimmen om vanaf een vliegdekschip op te stijgen en als een malle rond te vliegen!

Nog veel meer tofs tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase

Tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase is uiteraard nog veel meer getoond. Zo kwam ook de releasedatum van Starfield naar buiten met een aantal toffe beelden. De game verschijnt in 2022 op een wel hele speciale dag, want op 11 november 2022 komt de game uit. Dat is precies 11 jaar na de release van Skyrim.
Verder werd een gloednieuwe game genaamd Contraband uit de doeken gedaan. Ook Back 4 Blood kreeg een nieuwe trailer. De game komt vanaf de eerste dag uit op Xbox Game Pass. Ook kwam Xbox met nieuwe beelden van Halo Infinite die gelikte gameplay tonen!