The Northman trailer toont keiharde viking-actie

News
maandag, 17 januari 2022 om 12:30
the northman st 3 jpg sd low c 2021 focus features llcf1642415565
Universal heeft de eerste officiële trailer voor The Northman uitgebracht. De beelden trakteren ons op keiharde actie met vikingen.
De nieuwe film onder leiding van regisseur Robert Eggers, bekend van films zoals The Witch en The Lighthouse, toont hoe het bloedstollende leven van een noorderling kan lopen. In tegenstelling tot zijn twee vorige films zal The Northman niet in het hokje horrorfilm worden geplaatst. Desondanks zal het verhaal vol bloedvergiet ons hopelijk reden genoeg geven om op het puntje van onze stoelen te gaan zitten.
De Nederlandse releasedatum voor de film staat op 28 april 2022 gepland. Hij zal dan alleen in de bioscopen te zien zijn, in tegenstelling tot veel andere films die ook meteen op streamingdiensten zijn verschenen.

Keiharde cast

Niet alleen de beelden zijn een reden om deze film in de gaten te houden. Het zal je misschien opvallen dat er een paar zeer bekende gezichten opduiken in de film. Een paar van de grote namen die je in de film kunt verwachten zijn als volgt:
  • Alexander Skarsgard (Godzilla vs Kong)
  • Anya Taylor-Joy (The Queens Gambit)
  • Nicole Kidman (The Hours)
  • Ethan Hawke (The Black Phone)
  • Willem Dafoe (The Lighthouse & Spider-Man)
  • Claes Bang (The Square)
  • Björk (Dancer in the Dark)

Het verhaal van The Northman

Het verhaal van de film volgt een vrolijke jonge prins die door de moord op zijn vader zijn leven omgooit. Op een bijna psychopathische manier zie je de prins veranderen van een gelukkige vrolijke jongen, naar een bloeddorstige krijger wiens enige doel het vervullen van zijn levensmissie is: “Avenge Father. Save mother. Kill Fjölnir."
Om erachter te komen hoe de film het gaat doen zullen we moeten wachten tot 28 april. Toch is dit zeker een film om in de gaten te houden, helemaal voor liefhebbers van Vikings.
Bekijk hieronder de trailer van The Northman:

Populair Nieuws