Gaat The Mandalorian niet lineair verder?

News
dinsdag, 22 december 2020 om 11:00
the mandalorian seizoen 2 trailerf1623829051
Het tweede seizoen van The Mandalorian kwam afgelopen vrijdag tot een einde. Dit was nogal indrukwekkend, dus we zitten allemaal met smart te wachten op nieuws over seizoen 3. Hier wordt dan ook steeds meer over bekendgemaakt. We weten bijvoorbeeld dat de kans bestaat dat het niet langer lineair zal lopen.
Dit geeft Kathleen Kennedy, president van Lucasfilm, aan. Het grote verhaal van The Mandalorian zou nu pas van start kunnen gaan. We krijgen namelijk niet alleen een seizoen 3 van The Mandalorian, maar ook een serie over Boba Fett, The Book of Boba Fett. Dit zal ongetwijfeld ook een deel van het verhaal zijn. Het zou dus kunnen dat deze twee niet helemaal lineair lopen met elkaar. Dit alles geeft LRM ons aan.

Next Chapter’

Dit laat ons nadenken over een ander ding dat Kathleen Kennedy vertelde. Ze gaf namelijk aan dat ‘the next chapter’ van The Mandalorian gepland staat voor 21 december 2021. Ook weten we dat het plan is om eerst The Book of Boba Fett te filmen en dan pas te beginnen aan The Mandalorian seizoen 3. Het zou dus goed kunnen dat ‘het volgende deel’ van The Mandalorian eigenlijk The Book of Boba Fett is en we The Mandalorian zelf pas weer in 2022 zullen zien.

Veel op de planning

Kennedy zal het hoe dan ook druk hebben met Star Wars in de komende jaren. Recentelijk werden er namelijk een heleboel series aangekondigd, waaronder Ahsoka, Acolyte en Rangers of the New Republic. Ook werd er meer duidelijk over de Kenobi serie, bijvoorbeeld dat Hayden Christensen terug zal keren als Darth Vader in de serie.