Intertoys site crasht vanwege nieuwe PS5 voorraad

News
donderdag, 28 januari 2021 om 10:28
intertoys logof1605614929
De site van Intertoys ligt er even helemaal uit. De PlayStation 5 was weer even op voorraad bij de speelgoedwinkel, wat ontzettend veel mensen naar de site brengt. Dit zorgt bij de site van Intertoys voor te veel verkeer, waardoor die het even niet meer volhoudt en helemaal niks meer doet. Er komt momenteel meteen ‘Het is momenteel te druk op de website’ in je scherm.
De PlayStation 5 overheerst het internet momenteel. De wereldwijde voorraad van de console is nog steeds veel lager dan het aantal mensen dat de PS5 in bezit wil krijgen. Overal waar het apparaat beschikbaar wordt is het gelijk ongelofelijk druk. Daar heeft Intertoys momenteel het meest last van, want nadat haar nieuwe voorraad PlayStations binnenkwam, liep de site helemaal vol. Deze is hier nog steeds niet van hersteld.

Niet alleen in Nederland

Niet alleen hier hebben de mensen moeite met het bemachtigen van een PS5. Over de hele wereld is er een tekort aan de console en weten mensen de nieuwe PlayStation maar niet in bezit te krijgen. Het zorgt voor behoorlijk wat irritatie bij de klanten, want die willen natuurlijk gewoon gamen op de gloednieuwe console. Helaas zal het voor veel mensen een kwestie van wachten zijn.

Erg lastig

Sommige mensen zullen geluk hebben, maar het zal nog wel even heel erg moeilijk blijven om een PlayStation 5 te kopen. Zoals jullie zien kunnen zelfs de sites het aantal mensen dat er één wil bemachtigen niet meer aan. Toch kan je één van die geluksvogels zijn, want wij houden bij waar jij de PlayStation 5 kunt kopen!
Hebben jullie al een PlayStation 5 weten te bemachtigen? Laat het ons weten!

Populair Nieuws