Wat worden de gratis Xbox Games with Gold games oktober 2020?

  Microsoft komt, net als Sony, heel binnenkort met haar nieuwe console. De Xbox Series X en S komen op 10 november in de schappen terecht. Omdat Microsoft Xbox One bezitters een naadloze overgang wil geven naar de Xbox Series X, verwachten wij veel van de line-up aan gratis Xbox Games with Gold games voor oktober 2020. Dit zijn onze verwachtingen!

  Dishonored: Death of the Outsider

  Omdat Microsoft net de Bethesda gamestudio’s overgenomen heeft, ligt het redelijk in lijn der verwachting dat we hier iets van gaan zien tijdens de Xbox Games with Gold line-up voor oktober 2020. De kans is best aanwezig dat Microsoft uitpakt met Fallout 4 of met DOOM, maar wij denken dat er voor een andere richting gekozen wordt, namelijk die van Dishonored: Death of the Outsider.

  De game van Bethesda laat je net als het eerste deel, in first person aan de slag gaan in Dunwall , waar van alles aan de hand is. Jij bent Billie Lurk, een van de meest beruchte huurmoordenaars in de stad. Je gaat in de game op pad om de grootste moord ooit te plegen, namelijk die op The Outsider. Dit die je geheel in Dishonored-stijl, met een vleugje magie en de nodige wapens.

  Psychonauts

  Microsoft is druk in de weer met haar eigen studio’s. Enerzijds wordt het aantal studio’s uitgebreid met de Bethesda studio’s en anderzijds wordt er hard gewerkt aan game uit eigen stal. Wij verwachten dat Microsoft deze maand uitpakt met een klassieker van Double Fine Studios: Psychonauts. Deze game krijgt in 2021 een opvolger, maar het origineel mag er ook zijn.

  De game kwam oorspronkelijk al voor de originele Xbox uit, maar is op de Xbox One te downloaden. Daarbij is de game Xbox One X enchanced, waardoor hij er grafisch net even wat beter uitziet.

  Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

  Crash Bandicoot krijgt heel binnenkort een nieuw avontuur, waarin hij door de tijd mag reizen. Deze vierde game in de franchise komt op 2 oktober 2020 in de schappen terecht waardoor het nu de perfecte tijd is voor Microsoft om ons de eerste drie delen cadeau te doen. Wij verwachten dat Microsoft uitpakt en de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy onderdeel maakt van de line-up van Xbox Games with Gold voor oktober 2020.

  Op die manier kunnen we straks genieten van de hele verhaallijn van Crash Bandicoot games, voordat de Xbox Series X in onze kamer staat te schitteren.

  Broken Age

  Vaak brengt Microsoft ons in de line-up van de Games with Gold ook een kleinere game. Deze maand verwachten wij dat ook deze uit een eigen studio komt, namelijk Double Fine Productions. De game wordt volgens ons Broken Age, waarin onder andere Jack Black en Elijah Wood hun opwachting maken.

  De game is compleet voorzien van handgemaakte animaties en laat je puzzelen om twee karakters op verschillende plekken, maar in dezelfde situaties, een tof avontuur te laten beleven. Onderweg kan geschakeld worden tussen de twee karakters, om dingen te doen waardoor het avontuur van beiden beïnvloed wordt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.