Epic Games brengt ons in vervoering met prachtige gratis game

News
donderdag, 14 juli 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Het is weer donderdag en dat betekent dat Epic Games ons weer trakteert op een gratis game! Deze keer is dat een prachtige handgetekende game van de hand van ontwikkelaar Lizardcube.
Het is weer donderdag en dat betekent dat fans van gratis games weer goed zitten! Ook deze week schotelt Epic Games ons een gratis game voor en deze week is dat het prachtige handgetekende Wonder Boy: The Dragon's Trap van ontwikkelaar Lizardcube.
Deze game kwam oorsponkelijk uit in 2017, maar komt nu nieuw naar de Epic Store en dat viert Epic door de game dan maar meteen gratis weg te geven! In deze game speel je als hu-Man of hu-Girl, maar kan je ook de gedaante aannemen van karakters als Lizard-Man, Mouse-Man, Piranha-Man, Lion-Man of Hawk-Man, die ieder zo hun eigen speciale mogelijkheden hebben.
Je bent behekst en veranderd in een half-mens, half-draak. Natuurlijk wil je van die beheksing af, maar daarvoor moet je draken verslaan en op zoek naar het Salamander Cross. Bij elke draak die je verslaat wordt de beheksing alleen maar sterker, dus wordt het nog spannend of je wel op tijd bent!
Naast de game Wonder Boy heeft Epic Store nog een extraatje in petto en wel een gratis pack voor de game Idle Champions of the Forgotten Realms. De basis-game is een gratis Idle fighter, waarbij je karakters zelfstandig de gevechten uit kunnen voeren, maar jij de taak hebt hen van de juiste upgrades te voorzien en de samenstelling van je team te perfectioneren.
Met deze gratis pack krijg je een grote hoeveelheid extra's die je helpen in je gevechten. De pack bestaat onder andere uit een aantal nieuwe helden die je in kan zetten in je team en meer dan 100 lootboxes met extra wapens, schilden en bescherming, XP buffs, een familiar en meer.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Ook komende week kunnen we weer gratis games tegemoet zien.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.