The Lord of the Rings-acteur haalt hard uit naar Rings of Power

News
donderdag, 01 december 2022 om 18:00
lord of the rings the rings of powerf1644842804
Met The Rings of Power heeft The Lord of the Rings-franchise er een serie bij. Maar niet iedereen is blij met de show van Amazon Prime, waaronder een acteur uit de LotR-films.
Sinds The Rings of Power is uitgekomen op Amazon Prime Video heeft de serie veel verschillende reacties gekregen. De show heeft een flink aantal fans, maar er zijn ook veel mensen vinden dat de serie afbreuk doet aan de wereld van J.R.R. Tolkien.
Bernard Hill, de acteur die koning Theoden speelde in The Lord of the Rings-films, valt onder die laatste groep. In een interview met Metro doet de acteur namelijk harde uitspraken over The Rings of Power - een serie die hij overigens niet heeft gezien.

“Ik ben er niet in geïnteresseerd. Het is een onderneming om geld te verdienen en ik ben niet geïnteresseerd om er naar te kijken of er aan mee te doen. Veel geluk voor hen en al die dingen, maar het is niet zoals het echte werk.”

Verre prequel op The Lord of the Rings

Het is in ieder geval onwaarschijnlijk dat Hill weer de rol van Theoden zal spelen in The Rings of Power. Niet alleen omdat de acteur daar duidelijk geen interesse in heeft, maar ook omdat de show zich eeuwen voor de gebeurtenissen in The Lord of the Rings afspeelt.
De show speelt zich namelijk af in de Second Age en vertelt het verhaal van Sauron, hoe hij de ringen heeft gesmeden en de ondergang van Numenor. Het complete eerste seizoen The Rings of Power is nu te zien op Amazon Prime Video.

Populair Nieuws

Laatste Reacties