Game releases december 2022 - Marvel en Need for Speed!

News
donderdag, 01 december 2022 om 18:30
mavel midnight sunsf1630421980
Het jaar loopt op zijn einde. De meeste games die in de zak of onder de boom moeten liggen al in de winkel, maar er zijn altijd nog die paar achterblijvers. Wat zijn de game releases van december 2022?
Omdat game-uitgevers ook liever niet werken met Kerst, komen grotere titels deze maand vrij vroeg uit. Op 2 december is het bijvoorbeeld al tijd voor Marvel’s Midnight Suns. Deze strategy RPG biedt een unieke kans om je als nieuwe held samen met bekende Marvel-personages in de strijd te mengen. Dat wil je als fan niet missen.
Op dezelfde dag komt ook EA door met een nieuwe game in de Need for Speed-reeks. Deze racing-klassieker is een paar jaartjes weggeweest, maar komt in Need for Speed Unbound terug met een mooie nieuwe visuele stijl. Hopelijk is het ook prettig scheuren in deze game.
Als je jezelf graag de stuipen op het lijf jaagt kun je, ook op 2 december, kiezen voor The Callisto Protocol. In deze kosmische horror-titel ben je een gevangen op de maan Callisto van Jupiter. Door een mysterieuze ziekte gaat daar van alles mis.
Verder kunnen Final Fantasy-fans deze maand volop genieten van Crisis Core - Final Fantasy VII Reunion. RPG-liefhebbers die niet zo van de Final Fantasy zijn kunnen ook Dragon Quest Treasures proberen. De next-gen update van The Witcher 3 zal voor veel games ook verplichte kost zijn.

Wat zijn de game releases van december 2022?

We zullen niet zeggen dat er deze maand veel meer uitkomt dan hierboven staat uitgelicht. Maar er zijn wel degelijk nog meer titels. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Het is deze maand niet druk met nieuwe games. Maar ja, vorige maand was dan ook de piek wat betreft game releases. Mocht het deze maand allemaal niet zo jouw ding zijn, kijk dan gerust even bij de releases van november.