Dit is waar je Remnant 2 voor de PS5 kunt kopen

News
dinsdag, 08 augustus 2023 om 9:30
remnant 2 reviewf1690141800
Soms vind je games overal en soms zijn ze net even wat minder makkelijk te bemachtigen of op minder plekken verkrijgbaar. Het recent uitgekomen Remnant 2 is daar een voorbeeld van. Dit is waar je Remnant 2 voor de PS5 kunt kopen
Remnant 2 is onlangs uitgekomen en bevat een online co-op voor maar liefst drie personen. Onze Stefan heeft al een recensie geschreven en noemt het een souls-like vervolg. Hij schrijft daarin onder meer het volgende:
‘De werelden die je in Remant 2 bezoekt zijn van zichzelf al stuk voor stuk heel divers. Van Bloodborne-eske brandende dorpjes tot aan futuristische ruïnes vol met moordende robots. Daarbij heeft de game grafisch een flinke sprong gemaakt vergeleken met het origineel. Het is een genot om de verschillende werelden te ontdekken en elk hoekje te verkennen. Het is te veel om allemaal in je eerste run te ontdekken, letterlijk.’
En hoewel hij de moeilijkheidsgraad van de game soms ‘moordend’ vindt, beoordeelt hij de game wel met een ruime voldoende: een 7.5 Zo zijn de werelden divers en schijnt het een leuke game in co-op te zijn.

Remnant 2 voor PS5 niet overal verkrijgbaar

Er is alleen iets geks aan de hand, want de fysieke versie van The Remnant 2 ligt niet overal in de schappen. Als je bij bol.com of Nedgame kijkt, zie je game bijvoorbeeld niet liggen. In de PlayStation Store bestellen is natuurlijk geen probleem, maar wat gebeurt er als je een hoesjesverzamelaar bent?
We geven je daarom een overzicht waar de game wél fysiek te koop is:
  • GameMania voor 49,98 euro
  • Gameshop Twente
En dat is het. Mocht jij nog een andere winkel hebben gezien of ergens een 'overblijfsel', laat het ons dan vooral weten in de comments hieronder.

Populair Nieuws