The Last of Us seizoen 2 verschijnt in 2025

News
donderdag, 07 december 2023 om 10:30
bella ramseyf1673952424
HBO's hitserie The Last of Us debuteert in 2025 pas haar tweede seizoen. Zo maakt streamingdienst Max (in Nederlander HBO Max) bekend via een nieuwe trailer. Het is een vooruitblik voor wat er de komende jaren verschijnt op de streamingdienst.
Eerder dit jaar verscheen het eerste seizoen van The Last of Us op HBO Max, maar nadat de laatste aflevering in maart verscheen was de vraag direct groot naar het tweede seizoen. Nu, bijna tien maanden later, weten we in welk jaar we dat seizoen kunnen verwachten: 2025.
Zo wordt duidelijk via een paar seconden beeld in de onderstaande trailer. Op 86 seconden verschijnt een bericht met de tekst "verschijnt in 2025", waarna als eerste beelden van The Last of Us voorbijkomen. Dat jaar verschijnt ook het derde seizoen van The White Lotus.

Opnames later dan gepland

Eerder deze maand werd al duidelijk dat het tweede seizoen van The Last of Us pas in 2024 gefilmd zou worden. Showrunner Craig Mazin maakte bekend dat deze van start gaat op 12 februari 2024, een stuk later dan oorspronkelijk bedoeld. Het komt door de stakingen van de Writers Guild of America en SAG-AFTRA, die inmiddels voorbij zijn.