Netflix wil nieuw leven in DC Snyderverse blazen

News
donderdag, 07 december 2023 om 11:00
zack snyders justice leaguef1701941331
Netflix heeft officieel aangekondigd dat ze van plan zijn om nieuw leven te blazen in het Zack Snyder DC Universe. Dit meldt de voorzitter van Netflix Scott Stuber.
Zack Snyder, bekend van zijn betrokkenheid bij films als Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice, stond oorspronkelijk aan de leiding van het DC Extended Universe (DCEU). Echter, nadat hij Justice League in 2017 regisseerde, moest hij vanwege persoonlijke redenen het project verlaten tijdens de postproductie. De film werd voltooid door Joss Whedon, wat leidde tot significante veranderingen en gemengde recensies.
Na jarenlange inspanningen van fans werd in 2021 Zack Snyder's Justice League uitgebracht op HBO Max en ontving het positieve reacties van zowel fans als critici.
Ondanks het succes van de Snyder Cut, leek het erop dat Warner Bros. niet van plan was om Snyder's visie voor het DCEU voort te zetten. James Gunn nam het roer over en bracht veranderingen aan in de toekomstplannen van het DC.

Twee verschillende plannen

In een onverwachte wending heeft Netflix nu bekendgemaakt dat ze het 'DC Snyderverse' nieuw leven willen inblazen. Scott Stuber, hoofd van film bij Netflix, sprak over de wens van het platform om door te gaan met het plan, ondanks de uitdagingen omdat Netflix niet de rechten bezit. Ze overwegen zelfs om de licensies aan te vragen van het geliefde DC Universe onder Snyder.
Deze aankondiging brengt veel vragen met zich mee over de toekomst van het DC Universe. Helemaal omdat DC zelf ook bezig is aan een flinke opschudding van het universum.

Populair Nieuws