Top 5 beste sales en toffe Nedgame producten op een rij (week 1)

Article
zaterdag, 08 januari 2022 om 13:00
horizon forbidden west screenshotf1671209433
Nedgame is een echte speciaalzaak als het aankomt op games, want naast games heeft de webshop ook toffe producten als merchandise. En natuurlijke mooie sales op games! Dit zijn de top 5 beste sales en toffe producten die je deze week bij Nedgame kan scoren.

Horizon Forbidden West Special Edition

Guerilla en Sony brengen steeds meer informatie naar buiten over Horizon Forbidden West. Heel vreemd is dat ook niet, want de release van de game gloort aan de horizon. Op 18 februari zal het eindelijk zover zijn, dan kunnen we met de nieuwe topper van Nederlandse bodem aan de slag en het avontuur van Aloy vervolgen.
Als je meteen vanaf dag één met Horizon Forbidden West aan de slag wil, dan kan je het beste de game nu alvast in de pre-order zetten. Daarbij heb je bovendien de keuze tussen verschillende edities, allemaal met hun eigen voordelen. Zo heeft de Special Edition van Horizon Forbidden West niet alleen de game, maar ook een Steelbook, een boek met artwork en de soundtrack. Als je de game pre-ordert, dan krijg je bovendien ook nog eens een unieke skin voor Aloy en haar speer.
hori d pad controller new super mariof1641547662

Nintendo Switch Hori New Super Mario D-Pad Controller

De Nintendo Switch is ondertussen alweer bijna vijf jaar oud en in die tijd heeft Nintendo geregeld unieke varianten van haar Joy-Con controllers uitgebracht. Voor die speciale edities moet je alleen vaak wel een flinke prijs betalen, helemaal als je hem later nog tweedehands via Marktplaats of Ebay wil scoren.
Gelukkig kan je je Nintendo Switch ook op een andere manier een uniek uiterlijk geven. Hori heeft namelijk ook controller gelanceerd voor de console, die je net zoals de Joy-Cons aan de zijkant kan monteren. Zo heeft deze D-Pad Controller voor de Nintendo Switch een ontwerp die is gebaseerd op New Super Mario, inclusief de beroemde loodgieter zelf. Een must-have dus voor Mario fans!
lego harry potter collectionf1641547775

LEGO Harry Potter 1-7 Collection

Het is alweer twintig jaar geleden dat Harry Potter and The Philosopher’s Stone is verschenen. Ondanks dat is de franchise nog steeds enorm populair en daarom heeft HBO een speciale reünie gemaakt met de castleden van de films. Maar je kan het jubileum van de geliefde reeks ook op een andere manier vieren.
Bij Nedgame kan je LEGO Harry Potter 1-7 Collection nu namelijk met veel korting scoren. Met de game kan je het avontuur van alle films doorlopen en opnieuw beleven. En natuurlijk gaat dat gepaard met de hilarische en geliefde gameplay van de LEGO games. Een betere manier om het jubileum van de tovenaarsleerling te vieren is er bijna niet.
otl g1 gaming headphones pikachuf1641547910

OTL Pro G1 gaming headphones

We doen vaak allemaal opvallend veel moeite om onze gaming setup één geheel te maken of af te stellen op onze voorkeuren. Of dat nu genoeg RGB-verlichting is om een kerstboom te overtreffen of alles in één specifieke kleur weten te krijgen.
Het is soms alleen wel behoorlijk lastig om een geschikte koptelefoon te vinden als je fan bent van een bepaalde franchise. Gelukkig heeft OTL daar nu voor een paar bekende series verandering in gebracht. Het bedrijf heeft namelijk de Pro G1 gaming headphones gelanceerd in verschillende ontwerpen, zoals een design gebaseerd op Pikachu, Sonic of de klassieke Pokéball. Zit er iets voor jou tussen?
scekub1f1637308970

Just Dance 2022

De kerstdiners, oliebollen en andere lekkernijen zitten er weer in na de feestdagen, maar dat zal waarschijnlijk betekenen dat er wat (ongewilde) kilo’s bij zijn gekomen. Tijd dus om de goede voornemens waar te maken en veel te gaan bewegen. Maar rondjes rennen door de kou en regen, daar wordt bijna niemand blij van.
Er is alleen ook een manier om lekker te sporten, plezier te beleven en dat ook nog eens vanuit het comfort van je eigen huis: Just Dance 2022. Met de game kan je energiek dansen op de grootste hits van het moment en dat ook nog eens samen met anderen. Voor je het weet is het weer een paar uur verder en is het kerstbuikje flink geslonken!