Wat is jouw kijktip van het moment?

Article
zaterdag, 08 januari 2022 om 11:00
pexels pixabay 274937f1640954866
Weet jij echt niet welke serie jij op dit moment moet kijken, dan hebben wij hier voor jou de beste kijktips.

Kastanjemanden - Theo

Als er één serie is die ik iedereen kan aanraden, dan is dat Kastanjemanden op Netflix. Deze zesdelige Scandinavische (Deense) thrillerserie draait om de klopjacht op een seriemoordenaar die overal kastanjepoppetjes achterlaat. Daarnaast zijn de plaatsdelicten die de moordenaar achterlaat voor de politie om te gruwelen. Kastanjemanden houdt je vanaf het begin van de serie op het puntje van je stoel door sterk acteerwerk en een ijzersterk verhaal. De nodige drama, mysterie en de politieke intriges die meespelen doen daarbij ook nog een flinke duit in het zakje!

The Goes Wrong Show - Arran

Hou jij van theater en/of typisch Britse, slapstick humor? Dan raad ik je aan eens een kijkje nemen naar The Goes Wrong Show. In elke aflevering probeert de cast een voorstelling van dertig minuten op te zetten. En zoals je al van de titel kon raden gaat dat elke keer weer helemaal mis. De gekste dingen gebeuren, vaak met een hoop ironie. Verwacht meermaals van je stoel te vallen van het lachen!

Ted Lasso en Succession - Ralph

Ik heb twee kijktips die ik iedereen van harte kan aanraden. Ten eerste, als je op zoekt bent naar een heerlijk positieve serie om deze zware tijden wat op te fleuren, dan is Ted Lasso daar perfect voor. De Apple TV+ gaat serie over een American Football-coach (Jason Sudeikis) die trainer wordt van een Premier League-voetbalclub. Hij weet vrijwel niks van de regels van voetbal, maar met zijn positieve instelling probeert hij alsnog een krachtig elftal te smeden van de verdeelde spelersgroep.
successionf1639750355
Wil je juist een serie kijken die vol zit met verschrikkelijke mensen, dan moet je bij Succession zijn. De show is lichtelijk gebaseerd op de machtige Murdoch-familie, waarbij het gaat over Logan Roy (Brian Cox), de CEO van een enorm media-imperium dat elke dag leugens verspreidt, en zijn kinderen (waaronder Jeremy Strong en Kieran Culkin). Iedereen probeert of zijn of haar manier macht te grijpen, terwijl het bedrijf ook nog eens te maken krijgt met een enorm schandaal en andere problemen. Een serie vol zoveel slechte mensen lijkt geen goede basis te zijn voor een serie, maar Succession is één van de beste shows van het moment en zeker het kijken waard!
aggretsukof1640948382

Aggretsuko - Chris

Deze anime gaat over Retsuko een 25-jarige single rode panda met een saaie accounting kantoorbaan. Haar frustratie over haar baan en leven reageert ze af in de karaokebar waar ze een metamorfose ondergaat en helemaal los gaat op ruige hardrock. Het contrast en de plotwendingen tijdens haar kantoor- en (gebrek aan) liefdesleven geven de serie extra kleur. Sinds deze maand is het vierde seizoen op Netflix verschenen.