Geliefde Switch-RPG komt ook naar PS4, PS5 en PC

News
zondag, 02 april 2023 om 9:00
live a livef1680180344
Square Enix heeft bekendgemaakt dat Live a Live, de JRPG die vorig jaar op de Nintendo Switch verscheen via een HD-2D remake, naar PlayStation 4, PlayStation 5 en PC komt. Voor de nieuwe platformen komt ook een speciale demo die per direct beschikbaar is.
Live a Live is een oude JRPG die oorspronkelijk verscheen op de SNES, maar in 2022 een remake kreeg voor de Nintendo Switch. De Square Enix-titel werd in het HD-2D jasje gestopt dat ook voor Octopath Traveler is gebruikt. Nu komt de game naar PS4, PS5 en PC op 27 april 2023. Een Xbox-versie is niet aangekondigd.
Een demo voor de game is per direct beschikbaar voor de titel waarin je alvast een voorproefje kan krijgen van de game. De savedata van de demo kun je vervolgens meenemen naar de volledige versie van de game die eind deze maand verschijnt. Bekijk de trailer van de game hieronder zelf.

Geliefde Switch-RPG valt in de smaak

In onze Live a Live review was Sheadon erg te spreken over de remake voor de Nintendo Switch. De game kreeg een 8 dankzij een goed geschreven verhaal dat dankzij de HD-2D grafische stijl fenomenaal oogt. Wel was de combat soms wat eentonig, maar dat namen we voor lief gezien de humor ook constant goed valt. Lees de volledige review hier!