The Last of Us Part II Remastered onthuld met snelle release op PS5

News
maandag, 20 november 2023 om 9:30
the last of us part ii remasteredf1700468738
Spelers die graag willen weten hoe het avontuur van Ellie en Joel verder gaat, kunnen daar binnenkort op een mooiere manier achter komen. Naughty Dog en Sony hebben namelijk The Last of Us Part II Remastered aangekondigd, met een snelle release op de PS5.
Dit jaar heeft The Last of Us er veel nieuwe fans bij gekregen door middel van de gelijknamige serie op HBO Max. De show heeft veel records gebroken als het aankomt op kijkcijfers en veel kijkers kunnen niet wachten op het volgende seizoen. Seizoen 2 verschijnt alleen pas in 2025.
Gelukkig kunnen fans ook op een andere manier verder met het avontuur van Ellie en Joel. Sony en Naughty Dog hebben namelijk aangekondigd dat The Last of Us Part II Remastered eraan komt voor de PlayStation 5. De nieuwe versie van de game komt er ook al snel aan, want de release staat gepland voor 19 januari 2024.

Wat verandert er aan The Last of Us Part II?

Net zoals The Last of Us Part I zal de game, die origineel uitkwam voor de PlayStation 4 in 2020, een flinke grafische upgrade krijgen. Zo komt er natuurlijk ondersteuning voor 4K en VRR, maar ook verbeterde textures, verbeterde schaduwen, vloeiendere animaties en meer. Natuurlijk komen er ook andere voordelen van de PS5 om de hoek kijken, zoals kortere laadtijden dankzij de SSD en functies voor de DualSense-controller.
The Last of Us Part II Remastered komt daarnaast ook met een gloednieuwe modus genaamd No Return. Volgens Naughty Dog is het een ‘roguelike survival mode’. Spelers worden in de modus gegooid in willekeurige encounters, waarin ze moeten overleven. Er zijn verschillende karakters om uit te kiezen, die allemaal hun eigen traits hebben, met een eigen speelstijl als gevolg.
Spelers die al The Last of Us Part II hebben, kunnen goedkoop upgraden naar de Remastered-versie van de game.