De Game Mania Cyber Monday 2023 deals op een rij

Article
maandag, 20 november 2023 om 10:00
Black Friday is geweest, maar het dealtjes seizoen is nog in volle gang! Vandaag is het Cyber Monday en traditiegetrouw betekent dat dat de webwinkels met hun beste deals komen.Wij hebben alle deals van Game Mania voor je op een rijtje gezet en dat zijn er enorm veel! Kijk snel of er iets voor jou bij zit!
Het is al de hele week Black Friday Week en de deals vliegen je om de oren. Veel (web)winkels strooien met kortingen en speciale aanbiedingen en daar zijn wij Nederlanders gek op. Black Friday is geweest, maar ook nu is het nog feest met Cyber Monday! Ook Game Mania doet mee en heeft tientallen, nee honderden deals voor jullie. Kijk snel, er zit vast iets bij voor jou.

Overzicht: De Game Mania Cyber Monday 2023 deals

Game Mania heeft voor Black en Cyber Monday alle deals voor 2023 gelanceerd. Hieronder hebben we wat mooie deals op een rijtje gezet, maar er zijn nog meer voordelen. Zo zijn er ook 3=2 deals waarbij je drie stuks Pokémon kaarten kan kopen en er slechts twee hoeft te betalen, tot 20 procent korting op Magic the Gathering cards en tot 30 procent korting op Yu-Gi-Oh kaarten. Ook wordt er flinke korting gegeven op boardgames, tot wel 55 procent korting toe! Maar we beginnen met de kortingen voor games, consoles en accessoires.

PlayStation 5

Consoles:
Nog meer bundels en varianten zijn hier te vinden!
Accessoires:
Games:

PlayStation 4

Games:

Nintendo Switch

Console en accessoires:
Games:

Xbox

Consoles en accessoires:
Games:

Boardgames & Trading Cards