Ghost of Tsushima en The Last of Us Part 2 releasedata onthuld

  Sony heeft op Koningsdag voor zowel Ghost of Tsushima en The Last of Us Part 2 releasedata bekendgemaakt. Beide exclusieve titels zullen deze zomer verkrijgbaar zijn. Het nieuws komt vlak nadat er een groot lek over The Last of Us Part 2 plaatsvond dit weekend.

  Sony heeft op de PlayStation Blog de releasedata voor The Last of Us Part 2 op 19 juni 2020 gezet. De game komt nu dus een paar weken na de geplande datum van 29 mei. Het is de derde keer dat er een releasedatum voor de game is onthuld.

  Ghost of Tsushima is daarentegen pas voor de eerste keer uitgesteld en zal op 17 juli verschijnen. De game van Sucker Punch (maker van Infamous) speelt zich af in de Japanse oudheid waarin je het eiland Tsushima moet beschermen tegen de Hunnen. Op een handvol gameplay en een aantal trailers is er over de titel nog niet erg veel bekend.

  Groot lek voor The Last of Us Part 2

  Eerder dit weekend lekte een scala aan informatie over The Last of Us Part 2. Dit zou door een vermeende werknemer van Naughty Dog gelekt zijn wegens een onderling geschil. Het is not onduidelijk of de lekken kloppen, maar voor de zekerheid berichten we de inhoud daarvan maar niet om spoilers voor de game tegen te gaan.

  In de nieuwe titel van Naughty Dog ga je dit keer met Ellie op pad om wraak te nemen op een mysterieuze groep. Het thema haat zou in de game centraal staan volgens de studio. De titel werd eerder dit jaar voor een tweede keer uitgesteld wegens het coronvirus. De game kon hierdoor niet op tijd gereed worden gemaakt voor de release.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.