The Last of Us Part 2 verplettert verkooprecords in eerste paar dagen

  The Last of Us Part 2 wordt overladen met hoge cijfers en ook bij het publiek lijkt de game het zeer goed te doen. De nieuwe game van Naughty Dog gaat namelijk als warme broodjes over de toonbank.

  Ondanks het coronavirus en de economische problemen die veel landen hebben, weerhoudt spelers en niet van om The Last of Us Part 2 in huis te halen. Sinds vrijdag is de PlayStation 4 exclusive te koop en fans zijn massaal naar de winkel of webshop gegaan om het nieuwe avontuur van Ellie te spelen in het weekend.

  In het Verenigd Koninkrijk heeft The Last of Us Part 2 dan ook de verkooprecords verplettert. Volgens gamesindustry.biz is de titel verreweg de meest verkochte game dit jaar tot nu toe. Animal Crossing: New Horizons deed het al extreem goed en stond met stip bovenaan, maar The Last of Us Part 2 heeft nu al meer dan 40 procent meer exemplaren verkocht.

  Uncharted 4 verslagen door The Last of Us Part 2

  The Last of Us doet het niet alleen beter dit jaar, maar voor de hele generatie. Aan de overkant van de Noordzee is de game namelijk de snelste verkochte titel op de PlayStation 4. Part 2 weet net het oude record van Uncharted 4 te verslaan met één procent. De originele The Last of Us is ook ruim verslagen, met maar liefst 76 procent meer verkopen voor het tweede deel.

  Op XGN.nl kon The Last of Us Part 2 ook op een zeer goede ontvangst rekenen. In onze review kreeg de game maar liefst een 9,8 en werd het geprezen voor het meesterlijke verhaal, het fantastische acteerwerk en de angstaanjagende gameplay.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.