The Last of Us Part 2 multiplayermodellen van Ellie gelekt

News
maandag, 28 februari 2022 om 10:30
the last of us 2 lanzamientof1614870735
The last of Us Part 2 kwam alweer bijna twee jaar geleden uit, maar nog steeds gaan er geruchten over een mogelijke multiplayer spin-off van de Naughty Dog-game. Inmiddels heeft de ontwikkelaar zelf bevestigd bezig te zijn met een multiplayer-titel waardoor vrij zeker is dat Factions als losstaande game onderweg is. Olie wordt nu op het vuur gegooid door de ontdekking van The Last of Us Part 2 multiplayermodellen van Ellie.
Speclizer, een YouTuber met een kleine 25.000 abonnees, toonde de modellen in een nieuwe video afgelopen vrijdag. Hij vond verschillende bestanden terug in de game files van The Last of Us Part 2. In onderstaande video kun je tal van modellen terugzien die ergens in de bestanden van de game nog verstopt zaten.

Wordt The Last of Us Part 2 multiplayer Factions?

Waarschijnlijk is Naughty Dog de bestanden vergeten uit de game te halen toen The Last of Us Part 2 nog in ontwikkeling was met een multiplayer-aspect in het achterhoofd. In eerste instantie zou de online modus namelijk in de game zitten, maar deze werd uiteindelijk geschrapt. Nu komt de modus, die vermoedelijk Factions heet zoals in het eerste deel, alsnog via een losstaande game uit, al is een officiële onthulling nog niet gedaan.
Het is wel duidelijk dat de ontwikkeling in ieder geval aan de slag was. De ontdekte modellen zijn namelijk in de normale game te gebruiken, maar daar stopt de ontdekking niet. De YouTuber meldt namelijk ook dat hij rugzakken heeft gevonden die naar alle waarschijnlijkheid voor verschillende classes zijn. Zo zijn er rugzakken voor assault, melee, sniper, stealth, support en tactical.

Populair Nieuws