Naughty Dog nog steeds druk bezig met The Last of Us Part 2 multiplayer

News
maandag, 27 september 2021 om 9:30
the last of us part 2 ellie themef1621495460
Fans van The Last of Us Part 2 wachten al lange tijd op een multiplayer modus, waarbij sommigen denken dat die update er nooit zal komen. Naughty Dog heeft die spelers nu gerustgesteld, met een korte update over de multiplayer.
Hoewel The Last of Us-reeks nog niet heel lang bestaat, heeft de franchise van Naughty Dog in korte tijd veel fans weten te vergaren. Zo vreemd is dat ook niet, want The Last of Us wordt gezien als één van de beste games op de PlayStation 3, terwijl datzelfde geldt voor The Last of Us Part 2 op de PlayStation 4. Die laatste titel moet bovendien nog uitgebreid worden met een multiplayer modus.
We hebben daar al lange tijd niks van gehoord, waardoor spelers vrezen dat de modus nooit zal komen. Naughty Dog heeft de fans nu alleen gerustgesteld. In een blogpost heeft de studio namelijk een korte update gegeven over de multiplayer.

Nog meer The Last of Us op komst

Liefhebbers van The Last of Us hebben niet alleen een multiplayer modus om naar uit te kijken, maar ook een heel andere vorm van media. HBO werkt namelijk aan een serie over de game-reeks. Dat doet de zender in nauwe samenwerking met Naughty Dog, want het is nu bekend geworden dat Neil Druckmann, de co-president van de studio, zelf een aantal afleveringen gaat regisseren.

Populair Nieuws