The Last of Us Part 1 is klaar voor release

News
dinsdag, 12 juli 2022 om 12:30
the last of us part 1 remakef1654797375
Na een lange periode van geruchten maakte Naughty Dog tijdens Summer Game Fest bekend dat er een remake van The Last of Us gaat komen. Er hing ook meteen een releasedatum aan en die gaat ook gehaald worden. De game is namelijk helemaal af.
In een Tweet laat ontwikkelaar Naughty Dog weten dat The Last of Us Part 1 goud is gegaan. Dat wil zeggen dat de game klaar is om op schijfjes gezet te worden. Binnenkort zullen exemplaren van de game verpakt en verscheept worden.
Het kan evengoed zijn dat er nog gewerkt wordt aan The Last of Us Part 1. Veel games krijgen tegenwoordig op de dag van release of kort daarna een patch om wat problemen te verhelpen. Maar dat kan de release van de game nu niet meer vertragen.

Wanneer verschijnt de Last of Us remake?

The Last of Us Part 1 moest ook binnenkort wel goud gaan om de geplande release te halen. De game verschijnt namelijk op 2 september al. Uiteraard is het niet heel verrassend dat een remake op tijd klaar is, aangezien de onderliggende game niet vanaf nul opgebouwd hoeft te worden.
Overigens is The Last of Us Part 1 niet de enige game in de geliefde reeks die er aan zit te komen. Tijdens Summer Game Fest werd ook The Last of Us Factions besproken. Het is nog onbekend wanneer deze game gaat verschijnen.

Populair Nieuws