The Last of Us krijgt er nu ook een bordspel bij

News
donderdag, 03 november 2022 om 12:00
the last of us part 1 remakef1672920524
HBO heeft net aangekondigd dat The Last of Us al in januari te zien zal zijn op HBO Max. Maar dat is niet de enige nieuwe manier om het verhaal van de game te beleven. Er komt namelijk ook een The Last of Us bordspel aan.
The Last of Us is ineens in korte tijd een enorme franchise geworden. Veel spelers wisten al dat het ijzersterke games zijn, maar het verhaal van Joel en Ellie wordt binnenkort aan een veel groter publiek verteld. De eerste game in de franchise vormt namelijk de basis van The Last of Us serie van HBO, met Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrol.
Ben je een fan van de reeks, dan kan je binnenkort ook op nog een andere manier in de post-apocalyptische wereld stappen. Naughty Dog en Themeborne hebben namelijk aangekondigd dat ze de handen ineenslaan om een The Last of Us bordspel te maken. Het bordspel krijgt de naam The Last of Us: Escape the Dark.

Spelen met bekende karakters

Die naam is niet zo heel vreemd, want Themeborne staat bekend om hun Escape the Dark serie aan spellen. Net zoals die spellen zal The Last of Us boardgame een co-op spel zijn voor 1 tot 5 spelers. Je kan daarbij kiezen tussen de karakters Ellie, Joel, Tess, Bill, Tommy en Marlene.
Het bord zal er voor de fans ook bekend uitzien. Tijdens het avontuur kom je namelijk langs verschillende bekende locaties, zoals Suburbs, University en de Sewers. Natuurlijk kom je onderweg de nodige Infected en menselijke vijanden tegen.
We moeten nog even geduld hebben op de release van The Last of Us: Escape the Dark. De Kickstarter zal namelijk gelanceerd worden op 8 november, vanaf dat moment kan je de boardgame pre-orderen.

Populair Nieuws