Nieuwe PS5 game erg last minute uitgesteld

News
donderdag, 03 november 2022 om 13:30
playstation 5 thumbf1624433855
We hebben dit jaar al heel wat game-uitstel gezien. Maar meestal was dat wel ruim voor de geplande releasedatum. Een PS5 game heeft nu alleen wel erg last minute uitstel gekregen.
FIFA is misschien de populairste voetbalgame die je kunt kopen, maar voor wie toch het managen van een team het leukst vindt is Football Manager al jaren een populaire keuze. De nieuwste versie van de game zou dit jaar voor het eerst naar PlayStation komen. Die versie is alleen dagen voor release toch nog uitgesteld.
Doorgaans wordt een game uitgesteld omdat hij nog wat tijd nodig heeft, maar Football Manager 2023 loopt tegen een ander probleem aan. Er zijn “complicaties” opgetreden toen de game voor goedkeuring werd ingediend bij Sony. Wat er precies aan de hand is, is niet bekendgemaakt.
Ontwikkelaar Sports Interactive hoopt dat de situatie snel opgelost kan worden. Daar wordt inmiddels al meerdere weken aan gewerkt, maar het uitstellen van de game bleek toch noodzakelijk. Een nieuwe datum is er nog niet en spelers die een digitale reservering hadden staan voor de PS5-versie krijgen hun geld terug.

Football Manager 2023 release ook op andere platforms uitgesteld?

Gelukkig voor spelers op Xbox en PC is er geen sprake van uitstel op deze platforms. Het probleem ligt puur bij de PlayStation release en daar hoeven andere klanten niet onder te leiden. Die kunnen gewoon op 8 november aan de slag met Football Manager 2023.

Populair Nieuws