Dit is wanneer Call of Duty Modern Warfare 2 Ranked Play krijgt

News
donderdag, 03 november 2022 om 11:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
We kunnen sinds ongeveer een week aan de slag met de multiplayer van de nieuwe Call of Duty. Veel mensen kunnen daar goed van genieten, maar helaas mist er nog een element van competitie. Maar gelukkig is Ranked Play wel onderweg naar de game.
Hoe weet je dat je goed bent in Call of Duty? Meestal wanneer je wint van je tegenstanders, maar dat kan ook geluk zijn. Voor veel spelers is het leuk om te zien hoe goed je daadwerkelijk als individuele speler bent en vanaf volgend jaar komt die mogelijkheid ook naar Modern Warfare 2.
Treyarch laat via Twitter weten dat er in 2023 Ranked Play beschikbaar zal zijn in Modern Warfare 2. Dat gaat gepaard met competitieve modi, Ranked Skill Divisions, een leaderboard en meer. Meer details daarover volgen later nog.
De introductie van Ranked Play in de nieuwe Call of Duty betekent wel dat er in oudere titels iets verloren gaat. In Black Ops Cold War verdwijnt League Play en Ranked Play verdwijnt uit Vanguard. Tot en met 22 november kun je in die games nog rewards claimen.

Wanneer komt Ranked Play naar Modern Warfare 2?

Voorlopig is er nog geen precieze releasedatum voor de nieuwe Ranked Play. Wel is bekend wanneer het eerste seizoen van de multiplayer voor de game begint. Dat is namelijk op 16 november, dezelfde dag dat Warzone 2.0 uitkomt.