The Game Awards Players Voice is onwijs spannend!

  Donderdag worden de Game Awards uitgezonden. Daarbij wordt een groot aantal awards over de gamesindustrie uitgestrooid. Voor de Player's Voice Award mogen gamers hun stem uitbrengen. Die verkiezing is ongemeen spannend tussen twee PlayStation toppers.

  Het is bijna zover, donderdag vindt het jaarlijkse Game Awards event plaats. Uiteraard volledig digitaal dit jaar, maar het lijkt er niet minder indrukwekkend door te worden. Zo heeft geestelijk vader Geoff Keighley het London Philharmonic Orchestra weten te strikken voor de show en zullen diverse beroemdheden acte de présence geven.

  Een belangrijk onderdeel van het event is uiteraard het uitreiken van diverse awards aan de gamesindustrie. Eén van die awards is de Player's Choice. Voor deze award kan op de site van het event gestemd worden.

  Na diverse voorrondes zijn er vijf games over gebleven: The Last of Us Part 2, Doom Eternal, Hades, Ghost of Tsushima en Marvel's Spider-Man: Miles Morales. De stemming is al even gaande, maar er is nog geen duidelijke winnaar. Wel zijn er nu twee grote kandidaten die om de eer aan het strijden zijn. Het verschil tussen beide is echter maar één procent, het is dus ongemeen spannend wie uiteindelijk met deze prestigieuze Award aan de haal gaat. Stemmen kan nog heel even, want dinsdagochtend 9.00 uur onze tijd sluiten de stembussen.

  Wanneer zijn The Game Awards?

  The Game Awards worden uitgereikt op vrijdag 11 december tussen 01.00 en 05.00 uur Nederlandse tijd. De show, die doorgaans ook game-aankondigingen bevat, wordt gepresenteerd door Keighley zelf, bijgestaan door onder andere Reggie Fils-Aime, Brie Larson en Tom Holland. De nominaties hebben we hier voor je op een rijtje gezet. Stemmen kan via de website van het evenement.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.