HBO Max komt naar Europa in 2021

News
maandag, 07 december 2020 om 14:00
hbo maxf1650354911
Steeds meer streamingdiensten proberen te concurreren met Netflix en Disney+. Natuurlijk zijn we allemaal bekend met Amazon Prime en Videoland, maar ook HBO Max zal volgend jaar beschikbaar zijn in Europa. De streamingdienst van WarnerMedia zal rond midden 2021 ook in Europa verkrijgbaar zijn en daar zouden we nog wel eens een hoop plezier van kunnen beleven.
HBO Max is momenteel natuurlijk nog niet groot genoeg om echt met de grootste streamingdiensten te concurreren, maar zodra het ook verkrijgbaar zal zijn in Europa zal dit ongetwijfeld wel het geval worden. Hoewel HBO Max met 15 dollar per maand duurder is dan Netflix, heeft het wel een aantal hele vette titels voor de boeg staan.

Wat kunnen we kijken op HBO Max?

Momenteel is het aanbod op de streamingdienst nog niet heel groot, maar er komen in het aankomende jaar een heleboel gave titels naar HBO Max. Er staan nu al hele goede films op, zoals Batman Begins, Ocean’s Eleven en Joker. Ook qua series is er genoeg te vinden op HBO Max, zoals Game of Thrones, Watchmen en True Detective, maar als je hoort welke films en series eraan komen, klinkt HBO Max waarschijnlijk nog een stuk beter.
Niet alleen zal de spin-off van Game of Thrones, House of the Dragon, naar de streamingdienst komen, maar ook Wonder Woman 1984 zal binnenkort te vinden zijn op HBO Max. Dat is alleen niet alles, want ook The Matrix 4 zal vrijwel meteen na de release van de film op het platform van WarnerMedia. Andere ontzettend vette titels die we gaan zien op HBO Max zijn Dune en The Suicide Squad.
Wat vinden jullie van dit nieuws? Gaan jullie HBO Max kopen of is het jullie wat te duur? Laat het ons weten met een reactie!