Call of Duty Modern Warfare 2 campagne release al een week eerder

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 9:30
call of duty modern warfare 2 ghostf1677578436
Op 28 oktober komt het nieuwste deel in de Call of Duty-franchise uit. Maar je kan al een week eerder met de singleplayer campagne van Modern Warfare 2 aan de slag, want die modus krijgt een speciale release.
Het is geen geheim dat veel spelers de Call of Duty games kopen puur voor de multiplayer. Maar er zijn ook fans die een spannende singleplayer campagne willen spelen. Het is alleen een lastige keuze bij release om eerst de campagne te spelen, terwijl de rest aan het trainen en levelen is in de multiplayer modi.
Dat is dit jaar alleen geen probleem meer. Activision heeft namelijk aangekondigd via een blogpost dat spelers die de digitale versie van Call of Duty Modern Warfare 2 pre-orderen 'tot een week eerder' al de campagne kunnen spelen. De release van het singleplayer verhaal is dus al op 20 oktober, mist je de juiste versie bestelt.

Eerder Call of Duty Modern Warfare 2 spelen

Zet je Call of Duty Modern Warfare 2 in de pre-order, dan heb je ook al eerder de mogelijkheid om de multiplayer modi te spelen. Voor de nieuwe Call of Duty worden er namelijk twee beta-tests georganiseerd.
De eerste test vindt plaats vanaf 16 tot en met 20 september en is exclusief voor spelers op de PlayStation 4 en 5. Initieel kunnen alleen mensen spelen die een pre-order hebben geplaatst en vanaf 18 september wordt het een open beta. De tweede beta test is van 22 september tot 26 september voor alle platformen, waarbij de test tot de 24ste exclusief is voor spelers met early access-toegang.

Populair Nieuws