Een gratis Nintendo Switch krijgen doe je zo!

  Dat de Nintendo Switch als warme broodjes over de toonbank vliegt is voor niemand een geheim. De console van Nintendo is gedurende de coronapandemie bijna niet aan te slepen, waardoor de prijs zelfs naar 379 euro is gestegen. Mocht je nou niet het geld hebben om de console direct in huis te halen, maar wel opzoek zijn naar een goede deal, raden we je aan om snel verder te lezen. Via Essent kun je de Switch namelijk krijgen!

  Bij Essent loopt momenteel een hele speciale deal om gratis een Nintendo Switch te scoren. Voor nieuwe klanten wordt namelijk een Nintendo Switch gratis en voor niets cadeau gedaan als er een abonnement wordt afgesloten voor drie jaar. De actie geldt alleen op Energie en Gas-contracten die voor de consument bestemd zijn. Zakelijke contracten zijn dus uitgesloten.

  De speciale deal van Essent verschilt afhankelijk van je locatie en verbruik in prijs. Er wordt een tarief bepaald op basis van je gegevens, zodat je een gepersonaliseerde prijs krijgt. De prijs wordt via deze webpagina simpel berekend om te zien hoeveel je per maand kwijt bent als je voor deze deal wilt gaan. Ook alle actievoorwaarden voor de deal zijn daar te lezen.

  Zo is Essent bijvoorbeeld gerechtigd het leveringstarief voor elektriciteit en gas aan te passen aan het voor de nieuwe regio en installatie geldende leveringstarief mocht je gedurende het contract verhuizen. Voor de levering van elektriciteit en/of gas gelden daarnaast vermelde vaste tarieven zoals beschreven in de bij leveringsovereenkomst.

  Gratis Nintendo Switch ontvangen

  In de spelregels zijn ook nog een aantal andere voorwaarden om op te letten als je een gratis Nintendo Switch wilt ontvangen. Zo krijg je het systeem pas opgestuurd na de betaling van het derde termijn. Dit betekent dus dat je de console niet direct in huis krijgt zodra je een abonnement hebt afgesloten. Daarvoor moet je nog even een tijdje geduld hebben en goed kijken naar de betalingstermijnen van het contract.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.